NAGRADNJAČA Izvukli smo dobitnike ulaznica za Rocklive festival na Šoderici

Rocklive festival u suradnji s portalom Klikaj.hr nagrađuje svoje vjerne fanove i čitatelje s četiri ulaznice (2×2) za festival na Šoderici. Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradna igra trajala je od 10. do 18. srpnja, prijavio se iznimno velik broj čitatelja portala, a slučajnim odabirom vrijedne nagrade su osvojili...

Foto: Foto sekcija KSETa

Rocklive festival u suradnji s portalom Klikaj.hr nagrađuje svoje vjerne fanove i čitatelje s četiri ulaznice (2×2) za festival na Šoderici.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr.

Nagradna igra trajala je od 10. do 18. srpnja, prijavio se iznimno velik broj čitatelja portala, a slučajnim odabirom vrijedne nagrade su osvojili:

Šimun Tot i Lucija Lukanec!

Dakle, svaka izvučena osoba ima pravo na dvije ulaznice. Podići ih možete na info pultu festivala uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo dobitnicima.

___________________________________________________________________________

Koprivnički RockLive Festival, kao i svake godine do sada, i ove donosi određene novitete, a glavni ovogodišnji je promjena termina održavanja.

RockLive, festival koji se smjestio na obližnjem koprivničkom jezeru Šoderica uveseljavat će i ovog ljeta brojne posjetitelje. U nešto ranijem terminu nego inače, i to od 28. do 30. srpnja, na festivalskoj pozornici smještenoj na otvorenom platou tik uz predivno jezero, ugostit će vrlo zanimljiva imena regionalne scene.

Od najistaknutijih imena svakako treba naglasiti povratnički bend Kojoti, uvijek zanimljivo Živo Blato te Repetitor, Sassja, Šank!? i Krankšvester. Tu su još i zagrebački stoneri Cojones, koprivnički etno-punk Ogenj, odličan mađarski bend Ska Pecs (SKA-P tribute band) te Judette, E:S:T:E:R, Lika Kolorado i Madred.

Osim odličnih izvođača, za before/after party programe zadužena je Pixel D.J.’s ekipa, dok će još neka vrlo zanimljiva imena biti objavljena uskoro.

Preko dana, udruga Mamuze priprema zanimljive radionice, a održati će se i festivalska biciklijada.

U prodaji su i ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival.

Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 90 kuna.

Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 100 kuna, dok će cijene dnevnih ulaznica biti poznate naknadno.