NK GRANIČAR ĐURĐEVAC Predsjednik Radman: Želimo stabilnu ekipu s kojom nećemo ponovno doživjeti traumatičnu završnicu

Đurđevački nogometaši proteklu sezonu okončali su na 12. mjestu Međužupanijske lige BJ – KC – VT s 26 osvojenih bodova, dok u novu ulaze s četiri pojačanja te kosturom ekipe od prošle godine.

Foto: Fan klub Picoki Đurđevac Facebook
Foto: Fan klub Picoki Đurđevac Facebook

Nogometaši đurđevačkog Graničara proteklu sezonu u Međužupanijskoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica okončali su na 12. mjestu u konkurenciji 14 klubova.

U 26 odigranih kola upisali su šest pobjeda, jednako toliko neriješenih rezultata te 14 poraza, izborivši ostanak u ligi.

– Očekivali smo malo bolju sezonu, ali poklopile su se ozljede, kartoni i druge stvari. Ipak, ostali smo u ligi što je najbitnije – kaže Ivan Radman, predsjednik Graničara.

Pripreme Đurđevčana za novu sezonu teku odlično.

– Ozljeda nema, dobro se trenira te se još samo rješavaju godišnji odmori – tvrdi Radman pa nastavlja s popisom pojačanja za novu sezonu.

– Pojačali smo se Belobrkom i Švageljom iz Kalinovca, Šantalabom iz Tomislava iz Bereka te Stankovićem iz Zdenke. Priključili smo također par mlađih igrača, a klub nije napustio nitko – kaže on.

Momčad novoga trenera Jadranka Bundovića do sada je odigrala tri prijateljska susreta.

Dva minimalna poraza doživjeli su od Molvi (1:0) i hlebinskih Lipa (2:1), dok je dvoboj s Ferdinandovcem završio bez pobjednika (1:1).

Prije službenog početka sezona, Đurđevčane će danas, u subotu, od 18 sati testirati Kalinovac, a u sljedećim danima snage će odmjeriti s Bratstvom iz Gornjeg Bazja te Trnskim iz Nove Rače.

U prvome kolu Četvrte HNL BJ – KC – VT, 27. kolovoza gostuju kod novog člana lige, Mladosti iz Kloštra Podravskog.

– Nemamo imperativ plasmana. Želimo imati stabilnu ekipu s kojom nećemo ponovno doživjeti traumatičnu završnicu prvenstva – nada se Radman te naglašava kako će pokušati priključiti mladi kadar.