UGOVOR POTPISAN Najbolji Slavenov strijelac pojačao redove prvaka

- Jako mi je drago da sam potpisao za Rijeku. Ovo je velika čast za mene - rekao je brazilski napadač, a izjavu prenose službene internetske stranice NK Rijeke.

Heber // Foto: Luka Krušec
Heber // Foto: Luka Krušec

Sada već bivši Slavenaš Heber jučer je na konferenciji za novinare predstavljen kao novi igrač prvaka Rijeke. Potpisao je ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još dvije.

– Jako mi je drago da sam potpisao za Rijeku. Ovo je velika čast za mene – rekao je brazilski napadač, a izjavu prenose službene internetske stranice NK Rijeke.

Heber je protekle sezone s deset pogodaka dijelio prvo mjesto na ljestvici Slavenovih strijelaca, zajedno s Ivanovskim, koji bi također mogao napustiti koprivničku svlačionicu.

– Svi su me dočekali otvorenih ruku i zahvalan sam na prilici. Rijeka je prošle sezone igrala najbolji nogomet, ima kvalitetne igrače i trenera i zaslužila je naslov prvaka – dodao je Heber.

Iako točan iznos transfera još nije poznat, prije nekoliko dana pisali smo kako su Riječani navodno izdvojili 300.000 eura, ali i postotak od idućeg Heberova transfera. Inače, Heberova tržišna vrijednost, prema Transfermarktu, procijenjena je na 600.000 eura.