3. REGIONALNI PLAC U NEDELIŠĆU Svoje proizvode predstavili su i podravsko-prigorski izlagački

Ukupno je izlagalo 60-ak izlagača koji su u sajamskoj dvorani Mesapa Nedelišće ponudili proizvode domaćih polja, vrtova, voćnjaka i vinograda.

Izvor fotografija: Koprivničko-križevačka županija

Proteklog je vikenda u Nedelišću održan 3. Regionalni plac. Na istome je kao partner sudjelovala i Koprivničko-križevačka županija te podravsko-prigorski izlagači koji su promovirali proizvode sa svojih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava.

Sajam je inicirala Međimurska županija u suradnji s Općinom Nedelišće, a kao partner sajma osim Koprivničko-križevačke županije bila je i Bjelovarsko-bilogorska županija. Tradicionalno su se predstavili gosti iz Mađarske i Republike Slovenije.

Ukupno je izlagalo 60-ak izlagača koji su u sajamskoj dvorani Mesapa Nedelišće ponudili proizvode domaćih polja, vrtova, voćnjaka i vinograda. Ove godine sajam je imao i humanitarni karakter putem donacijska prodaje “Tikvine pogače z makom” čiji je čitav prihod namijenjen Zakladi za obrazovanje Međimurske županije dr. Vinko Žganec, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite: