9. REGIONALNI SUSRET ALPE ADRIA Elizabeta Milanović Glavica predstavila destinaciju Središnja Podravina i turističku ponudu Koprivničko-križevačke županije

Raspravljalo se o ulozi, važnosti i povezivanju turističkih vodiča.

Foto: TZP Središnja Podravina

Na poziv organizacije G-guide i Kluba profesionalnih turističkih vodiča Slovenije direktorica Turističke zajednice područja „Središnja Podravina“ Elizabeta Milanović Glavica u srijedu je sudjelovala na 9. Regionalnom susretu turističkih vodiča iz regije Alpe Adria.

Bila je jedna od šest panelista. Uz nju, sudjelovali su Iztok Silla, predavač na Visokoj školi za hotelijerstvo i turizam Bled i konzultant, Gregor Födransperg – pisac, fotograf, avanturist i vlasnik turističke agancije iz Slovenije, Georg Overs – direktor turističke regije Villach iz Austrije, Antonella Comelli – turistička vodička iz Italije i Ivana Karanikić iz turističke agencije Prolingua tours iz Kastva.

Moderatorice skupa bile su Tina Hudnik i Maja Čembelj iz G-Guides iz Slovenije.

Raspravljalo se o ulozi, važnosti i povezivanju turističkih vodiča. Elizabeta Milanović Glavica imala je priliku predstaviti destinaciju Središnja Podravina i turističku ponudu Koprivničko-križevačke županije.

Susret se održao u prostorijama Gospodarske komore Carinthia u Klagenfurtu u Austriji u organizaciji Austria guides, G-Guides, WKO Austria i Kluba profesionalnih turističkih vodiča Slovenije. Službeni jezik rasprave bio je engleski.

Ne propustite: