Akcija za pet: Darivali dječicu koprivničke pedijatrije

Novac za kupnju poklon-paketa u Caffe baru Mala Čuča u Koprivnici skupili su na tradicionalnom božićnom turniru u belotu. Humanitarnu akciju za pomoć odjelu pedijatrije koprivničke bolnice organizirali su petu godinu zaredom.

Foto: Vedran Novosel
Foto: Vedran Novosel
U koprivničkom Caffe baru Mala Čuča petu godinu zaredom organizirali su božićni turnir u belotu. Kao i svaki put, s obzirom na to da je turnir humanitarnog karaktera, sva prikupljena sredstva od kotizacija i dobrovoljnih donacija iskorištene su za kupnju  dječjih bočica za malene pacijente odjela pedijatrije u koprivničkoj bolnici.
Poklon-paketi sastojali su se i od slatkiša, smokića i bojanki, a sve to je dogovoreno s glavnom sestrom Draženkom Petrić.

– Izuzetno mi je drago da se ovaj događaj uspio održati i organizirati već petu godinu zaredom te da se u ovo blagdansko vrijeme uz našu skromnu donaciju uspije razveseliti male pacijente. Zahvaljujem svima koji su se odazvali na turnir te tako učinili dobro djelo. Nadam se da ćemo sličnu akciju ponoviti i iduće godine – kazao je jedan od organizatora ove hvalevrijedne humanitarne akcije Marko Vulaković.

Foto: Vedran Novosel
Foto: Vedran Novosel
Ne propustite: