AKO STE SE IKADA ZAPITALI Evo koji je optimalan broj partnera prije braka

Jedno od novijih istraživanja na ovu temu pokazalo je da je idealan broj seksualnih partnera prije zaklinjanja na jednog do kraja života – 12.

Ilustracija // Foto: Pixabay

Koliki broj partnera je optimalan prije braka?

Različita istraživanja daju različite odgovore, pa su neke od brojki u opticaju – 1, 5, 7, 10 i 12, piše N1, prenoseći Dnevni avaz.

Tako će prosječna Britanka prije braka imati osam partnera, od kojih su četiri veze za jednu noć. To je točno za jedan više nego što se smatra toleriraju muškarci kad je riječ o bivšim partnerima njihove drage. Žene pak ne prave problem do desete djevojke svog budućeg muža. Ni premalo nije dobro, pa većina ispitanika oba spola kaže da bi voljela da je njihov supružnik imao bar pet bivših partnera.

Za Amerikance, čarobna brojka je sedam, dok su Francuzi, Španci i Belgijanci tolerantniji i nemaju problem sa najmanjim dvocifrenim brojem.

Jedno od novijih istraživanja na ovu temu pokazalo je da je idealan broj seksualnih partnera prije zaklinjanja na jednog do kraja života – 12, jer pokazuje da je osoba liberalna, slobodoumna i avanturistički nastrojena kad je riječ o seksu.

Što su više partnera ispitanici imali prije ozakonjenja veze, manje su bili zadovoljni brakom. Iznenađujuće ili ne, tek ispitanici kojima je supružnik bio prvi partner pokazali su najveće zadovoljstvo. (Izvor: Međimurske novine)

Ne propustite: