AKTIVAN VIKEND Članovi AK Koprivnica ostvarili dobre rezultate

Protekle je subote u Zagrebu na Velesajmu održano Dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe seniorke i mlađe seniore na kojem je Atletski klub Koprivnica imao svoje predstavnike, a u nedjelju su članovi AK Koprivnica sudjelovali na 16. atletskoj utrci "Da se ne zaboravi", Maslenica - Novigrad.

Foto: AK Koprivnica

Protekle je subote u Zagrebu na Velesajmu održano Dvoransko prvenstvo Hrvatske za mlađe seniorke i mlađe seniore na kojem je Atletski klub Koprivnica imao svoje predstavnike, a u nedjelju su članovi AK Koprivnica sudjelovali na 16. atletskoj utrci “Da se ne zaboravi”, Maslenica – Novigrad.

Junior Albert Rušak natjecao se u disciplini na 800 metara i srušio osobni rekord s vremenom 2:00,62, a taj mu je rezultat omogućio pozicioniranje na 6. mjesto.

Senior Ino Šepec nastupio je izvan konkurencije na utrci 1500 metara koju je završio s vremenom 5:07,23.

Već nadolazećeg vikenda članovi AK Koprivnice imat će priliku natjecati se na istom mjestu, na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke.

Povodom obljetnice 27. vojno-redarstvene akcije “Maslenica”, održana je atletska utrka. Start utrke bio je na Masleničkom mostu, a cilj u Novigradu ispred općinske zgrade.

Staza utrke bila je dužine 20 kilometara koju je atletičar AK Koprivnica, Danijel Katalenić istrčao u vremenu 1:14,3, te u kategoriji M40-49 osvojio 1. mjesto, a sveukupno je bio peti.

Ne propustite: