AKTIVNO U CVETKOVCU Tehničar doveo tri odlična igrača

S obzirom da je Tehničar napustio Edi Kovačić (23), koji prelazi u redove četvrtoligaša Podravine iz Ludbrega, Tehničar planira dovesti još jednog vratara.

Slavlje nogometaša Tehničara iz Cvetkovca // Foto: Zvonimir Markač

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca jesenski dio prvenstva u Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica završili su na drugom mjestu.

Iako imaju isti broj bodova kao i vodeći Papuk iz Orahovice, 31, Cvetkovčani su imali nešto slabiju gol razliku.

Tehničar je upisao devet pobjeda i četiri remija i jedini su od svih u ligi bez poraza.

Kao aktualni prvaci, Cvetkovčani ne skrivaju svoj cilj. On je obrana naslova prvaka i ulazak u viši rang, novooformljenu Treću HNL sjever. Njihova je prednost što su Papuka pobijedili u Orahovici i derbi proljetnog dijela prvenstva igrat će pred svojom publikom, na Starom bregu.

U ovoj godini puno toga u klubu iz Općine Rasinja planiraju napraviti na infrastrukturi. Planira se tako izgradnja novih svlačionica i tribina, kao i stavljanje u funkciju novog pomoćnog igrališta.

Naravno, planira se i ojačati momčad za izazove koji su pred njima.

Iako zimski prijelazni rok službeno još nije počeo, Cvetkovčani su već doživjeli nekoliko promjena u igračkom kadru.

U momčad se nakon polusezone u Koprivničkom Ivancu vratio Siniša Bartolović (30), a momčadi Romana Sovića priključio se i Elvis Sabol (29) iz drugoligaša Međimurja. Obojica su ofenzivni veznjaci.

U Cvetkovec je stigao i Christian Borac, bivši igrač njemačkog Freiberga, Kustošije, Vrapča i austrijskog Heiligenkreuza. S Kustošijom je igrao Drugu HNL. Riječ je o 25-godišnjoj (polu)špici.

S obzirom da je Tehničar napustio Edi Kovačić (23), koji prelazi u redove četvrtoligaša Podravine iz Ludbrega, Tehničar planira dovesti još jednog vratara.

Moguće je da će još netko napustiti klub, ali ništa službenog zasad po tom pitanju još nema.

Foto: Zvonimir Markač
Ne propustite:

2 Komentari

  1. […] Kao što smo već pisali, u zimskoj stanci Tehničaru su pristupili Siniša Bartolović, povratnik iz Sloge Koprivnički Ivanec, Elvis Sabol iz NK Međimurja, Christian Borac iz Zagreba, koji je igrao u nižim njemačkim ligama, Kustošiji, Vrapču i Austriji, a najnovija akvizicija je David Šugić, 18-godišnji vratar koji dolazi na posudbu iz juniorske momčadi Slavena Belupa. […]