Amaterska VzPong stolnoteniska liga okupila 70-ak igrača

U skupini A natječu se ekipe: Ljubeščica 1, Sudovčina 2, Sudovčina 3, Starr 1, STK Starčinec 1, Aritos, Spin i Starr 3. U skupini B natječu se ekipe: Skorpions, Ljubeščica 2, Sudovčina 1, Sudovčina kids, Starr 2, STK Sračinec 2, Ergo osiguranje, Transporti Posavec, Sportsko društvo Žabnik.

Foto: Damir Ivančić

Počela su natjecanja u VzPong amaterskoj ligi za 2017. godinu, koju organizira STK Starr i Regionalni stolnoteniski centar Varaždin.

Na natjecanje se prijavilo 17 ekipa, koje su raspoređene u dvije skupine. Nakon natjecanja po skupinama, ide se u play-off u kojem će prve četiri plasirane ekipe ući u natjecanje za prvaka, a preostale ekipe u razigravanje.

Natjecanje se odvija u sklopu programa omasovljenja stolnog tenisa te kao dodatni motiv mladim igračima za treniranje i odigravanje mečeva s različitim suparnicima. Pravo nastupa imaju svi neregistrirani igrači i mladi stolnotenisači.

U skupini A natječu se ekipe: Ljubeščica  1, Sudovčina 2, Sudovčina 3, Starr 1, STK Starčinec 1, Aritos, Spin i Starr 3. U skupini B natječu se ekipe: Skorpions, Ljubeščica  2, Sudovčina  1, Sudovčina kids, Starr 2, STK Sračinec 2, Ergo osiguranje, Transporti Posavec, Sportsko društvo Žabnik.

Ukupno je prijavljeno 70-ak igrača koji će na kraju lige igrati i pojedinačno prvenstvo.

Prva dva kola odigrana su danas u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, a za dva tjedna na rasporedu su sljedeća dva kola.

Ne propustite: