AMBICIOZNI SU U IMBRIOVCU Borac doveo kapetana Tehničara iz Cvetkovca i vratio talentiranog domaćeg igrača

Iz kluba su zasad otišli bek Zoran Bali, koji odlazi igrati u Donji Vidovec, te napadač Saša Horvat, koji je završio seniorsku karijeru.

Grabar i Valent novi su igrači Borca iz Imbriovca // Foto: Denis Loparić

Nogometaši Borca iz Imbriovca ambiciozno ulaze u novu sezonu u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj.

Za viši rang nisu se prijavili, a s obzirom na to da je njihov veliki rival Tomislav iz Drnja kao prvak otišao u Četvrtu HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica, u Imbriovcu ne skrivaju da ih zanima samo naslov prvaka.

Iz kluba su zasad otišli bek Zoran Bali, koji odlazi igrati u Donji Vidovec, te napadač Saša Horvat, koji je završio seniorsku karijeru.

S druge strane, Borac je doveo veliko pojačanje iz cvetkovečkog Tehničara, novog hrvatskog trećeligaša. Riječ je o stoperu Nikoli Grabaru.

Nikola Grabar // Foto: Denis Loparić

Do 18. godine igrao je u Slavenu Belupu. Godinu prije doživio je lom Ahilove tetive, a poslije i operaciju koljena i pete, što je stopiralo profesionalni razvoj njegove karijere.

Odlazi potom u Kalinovac, s kojim osvaja naslov prvaka u Međužupanijskoj ligi, a nakon godinu i pol ide u Cvetkovec.

U Tehničaru je osvojio naslov prvaka u Prvoj ŽNL, dva naslova prvaka u Četvrtoj HNL i jednom je bio viceprvak. Bio je kapetan cvetkovečke momčadi.

Drugo pojačanje Borca je domaći dečko Antonio Valent koji je još u kvoti U-21. Već je bio u Imbriovcu, a u međuvremenu je igrao za Graničar iz Legrada i Udarnik iz Zablatja. Riječ je o polušpici i špici.

Antonio Valent // Foto: Denis Loparić

U imbriovečkom klubu ističu kako prijelazni rok ovim transferima nije završio tako da možemo očekivati još zvučnih imena u taboru Zlatka Andrašića u idućim tjednima.

Ne propustite: