APEL KOPRIVNIČKOG GRADONAČELNIKA Jakšić: Vozači, vodite brigu o sigurnosti naše djece

Učinimo zajedno sve kako bi prvi dan, a i svi ostali školski dani u prometu bili sigurni, a posebnu pozornost obratimo na one najmlađe i pomognimo im da se pravilno kreću u prometu.

Koprivnički osnovnoškolci // Foto: Luka Krušec
Koprivnički osnovnoškolci // Foto: Luka Krušec

U povodu početka nove školske godine koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić uputio je javni apel svim građanima i sudionicima u prometu.

“Poštovane Koprivničanke i Koprivničanci,

danas, 4. rujna, započinje nova školska godina.

Prvi dan škole poseban je doživljaj, a svako novo iskustvo ostavlja dojam na dijete. Danas će u školu krenuti 2480 učenika. Među njima je 344 naših prvašića koji će po prvi puta staviti školske torbe, upoznati svoje prve školske prijatelje i novo okruženje.

Ponukani čestim nezgodama u prometu u kojem nikada ne nedostaje opreza upućujem ovaj apel svim sudionicima, a posebno vozačima motornih vozila da povećaju pozornost, smanje brzinu i vode brigu o sigurnosti naše djece i sebe samih.

Učinimo zajedno sve kako bi prvi dan, a i svi ostali školski dani u prometu bili sigurni, a posebnu pozornost obratimo na one najmlađe i pomognimo im da se pravilno kreću u prometu”, istaknuo je Jakšić.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić // Foto: Luka Krušec
Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić // Foto: Luka Krušec
Ne propustite: