ATLETSKI KLUB KOPRIVNICA Još nekoliko medalja je osvojeno

Iako je vrijeme bilo loše pa je otežavalo natjecanje, Koprivničanci su postigli dobre rezultate. 

Foto: AK Koprivnica

Atletski klub Koprivnica bogatiji je za nekoliko medalja.

Naime, proteklog su vikenda članovi kluba sudjelovali na 2. kolu Hrvatskog atletskog saveza koje se održavalo u Varaždinu.

Iako je vrijeme bilo loše pa je otežavalo natjecanje, Koprivničanci su postigli dobre rezultate.

Na utrci 60 metara limačica, Ella Kolar zauzela je 11. mjesto dok je Melani Vrbnjak zauzela 36. mjesto. Na utrci od 300 metara visokog starta limačica, Dora Lovrinović zauzela je četvrto mjesto, a Ivana Cenko šesto mjesto.

U disciplini skok u dalj limačice, Dora Lovrinović zauzela je peto mjesto, a Ella Kolar 22. mjesto. U bacanju vortexa 130 grama limačice, Ivana Cenko zauzela je deveto mjesto, a  Melani Vrbnjak pozicionirala se na 12. mjesto.

U disciplini trčanja štafete 4×60 metara limačice, u postavi Vrbnjak – Kolar – Cenko – Lovrinović, bile su najbolje i zauzele prvo mjesto i tako si osigurale zlatnu medalju. Kod limača na utrci na 60 metara Lukas Petrić zauzeo je treće mjesto, Luka Kolonić 13. mjesto, dok je Krsto Blažinec završio na 16. mjestu.

Na utrci 300 metara visokog starta, Luka Kvaternik zauzeo je visoko drugo mjesto, Petar Slavinić osmo mjesto, a Sven Džendžo 17. mjesto. U disciplini skok u dalj, Lukas Petrić zauzeo je peto mjesto, Luka Kvaternik 10. mjesto. U bacanju vortexa 130 grama, Sven Džendžo zauzeo je drugo mjesto, Luka Kolonić 12. mjesto, Petar Slavinić 16. mjesto, a Krsto Blažinec završio je na 21. mjestu.

U utrci štafete 4×60 metara, u sastavu Blažinec – Kolonić – Kvaternik – Petrić, nadmašili su konkurenciju i zauzeli prvo mjesto.

Kod utrke 60 metara mlađih kadetkinja, Jana Salajec zauzela je 27. mjesto. U disciplini skok u dalj mlađih kadetkinja, Josipa Mikulec zauzela je 15. mjesto, a Jana Salajec 35. mjesto. U bacanju vortexa 130 grama mlađih kadetkinja, Josipa Mikulec zauzela je šesto mjesto.

Na utrci 60 metara mlađih kadeta, Mateo Šegović zauzeo je treće mjesto, dok je Ivan Bebek zauzeo sedmo mjesto. Na utrci 300 metara mlađih kadeta, Mateo Šegović zauzeo je peto mjesto, a Janko Suton 10. mjesto. Kod utrke 200 metara s preponama, Jakov Jurić zauzeo je osmo mjesto, a Ivan Bebek deveto mjesto.

U disciplini bacanja kugle od tri kilograma, Marko Krušec zauzeo je šesto mjesto, a Jakov Jurić osmo mjesto. U utrci štafete 4×100 metara mlađih kadeta u sastavu Krušec – Jurić – Bebek – Šegović, osvojili su prvo mjesto.

Kod utrke 200 metara starijih kadetkinja, Anja Slavinić zauzela je drugo mjesto, dok je Nika Kušter zauzela 32. mjesto. Na utrci 600 metara starijih kadetkinja, Tara Rušak zauzela je peto mjesto, a Matea Petričević deveto mjesto. Na utrci 300 metara s preponama starijih kadetkinja, Leonarda Ilišin pozicionirala se na 11. mjesto.

U disciplini skok u dalj starijih kadetkinja, Tea Šaško zauzela je deveto mjesto, Nika Kušter 15. mjesto, a Sandra Tot 24. mjesto. Kod bacanja koplja starijih kadetkinja, Sandra Tot zauzela je 13. mjesto, a Tea Šaško 14. mjesto.

U utrci štafete 4×100 metara starijih kadetkinja, u sastavu Tot – Kušter – Šaško – Slavinić, zauzele su šesto mjesto. U kategoriji starijih kadeta utrke 200 metara, Bernard Kralj zauzeo je 10. mjesto.

Leo Tilošanec je na utrci 600 metara starijih kadeta zauzeo četvrto mjesto. Kod kategorije mlađe juniorke na utrci 200 metara, Tena Šaško zauzela je drugo mjesto, a Petra Ivković četvrto mjesto. U disciplini skok u dalj mlađe juniorke, Ina Grivić zauzela je četvrto mjesto.

U bacanju koplja mlađih juniorki, Tena Šaško zauzela je četvrto mjesto. U kategoriji mlađih juniora u utrci na 200 metara, Vladimir Ježovita zauzeo je 11. mjesto. Kod kategorije žena na utrci 200 metara, Eva Merđetko zauzela je  šesto mjesto. Kod kategorije muških na utrci 600 metara, Albert Rušak zauzeo je treće mjesto.

Foto: AK Koprivnica
Ne propustite: