ATLETSKI KLUB KOPRIVNICA Sportski vikend sa solidnim rezultatima

U Varaždinu je proteklog vikenda održano 6. kolo HALS-a na kojem su nastupili i članovi AK Koprivnice.

Izvor fotografija: AK Koprivnica

U Varaždinu je proteklog vikenda održano 6. kolo HALS-a na kojem su nastupili i članovi AK Koprivnice.

Kod limačica Ivana Cenko osvojila je 1. mjesto u bacanju vortexa, a na utrci 4×60 metara limačice su osvojile 2. mjesto. Nastupile su još Ela Kolar, Matea Cenko, Melani Vrbnjak, Dora Lovrinović.

Kod limača je Lukas Petrić osvojio 3. mjesto u skoku u dalj, a štafeta 4×60 metara zauzela je prvo mjesto. Nastupili su još Luka Kvaternik, Sven Dženđo i Luka Kolonić.

Kod mladih kadetkinja Josipa Mikulec osvojila je 3. mjesto u bacanju vortexa, a nastupile su još Jana Salajec te Sandra Tot. Kod mlađih kadeta najbolji plasman imao je Mateo Šegović s 4. mjestom na utrci 60 metara, dok je štafeta 4×60 metara osvojila 3. mjesto. Nastupili su još Ivan Bebek, Jakov Jurić te Krsto Blažeković.

Kod starijih kadetkinja Anja Slavinić osvojila je 3. mjesto na 300 metara, a nastupile su još Tea Šaško, Tara Rušak i Iva Grivić. Kod starijih kadeta Leo Tilošanec nastupio je na utrci od 1000 metara. Mlađa juniorka Tena Šaško osvojila je 3. mjesto na 300 metara. Kod muškaraca Albert Rušak osvojio je 3. mjesto na 800 metara, a Tihomir Bebek 3. mjesto u bacanju kugle, dok je nastupio i Goran Gregurec.

Ne propustite: