AUTOM UDARIO DJEČAKE NA BICIKLIMA I POBJEGAO ‘Užasno se osjećam, kriv sam’

Kad mu je policija pokucala na vrata doma, odmah im je priznao krivicu za nesreću. - Pitali su me gdje mi je sin, rekao sam da je u Njemačkoj. Nisu mi vjerovali, pa su ga tražili, iako sam rekao da sam ja vozio. Nazvao sam ga i dao im telefon kako bi se uvjerili da nikog ne skrivam.

Vozač dolazi na ispitivanje u odvjetništvo // Foto: Danica.hr

Ne znam zašto sam otišao s mjesta nesreće. Užasno mi je žao što se to dogodilo i dječaku želim sve najbolje i što brži oporavak.

Rekao je to jučer novinarima 24sata drhtavim glasom Đ. K. (77), koji je prošle srijede svojim WV Polom “pokosio” dva dječaka na biciklima u koprivničkom naselju Goričko i pobjegao s mjesta nesreće.

Nije im pružio pomoć, a jedan od njih se nalazi u Klaićevoj bolnici u Zagrebu gdje su ga liječnici operirali zbog izljeva krvi u mozak.

Policija je odbjeglog Đ. K. pronašla nekoliko sati nakon nesreće jer mu je s automobila pala registarska pločica.

Sve se, kaže, odigralo u trenu. Ne sjeća se kad ih je udario, ali ni kako se dovezao do kuće.

Kad mu je policija pokucala na vrata doma, odmah im je priznao krivicu za nesreću.

– Pitali su me gdje mi je sin, rekao sam da je u Njemačkoj. Nisu mi vjerovali, pa su ga tražili, iako sam rekao da sam ja vozio. Nazvao sam ga i dao im telefon kako bi se uvjerili da nikog ne skrivam. Užasno se osjećam. Nije me uopće briga koliku ću kaznu dobiti jer sam kriv. Teško mi je i ne znam kako se nositi dalje s tom tragedijom koju sam prouzročio – rekao je Đ.K. za 24sata.

EVO ŠTO KAŽE ODVJETNIŠTVO Zbog čega je vozač (77) koji je autom udario dječake na biciklima i pobjegao pušten na slobodu

Ne propustite: