Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Automobilom oduzela prednost i izazvala sudar, mladi motociklist hitno prebačen u bolnicu

Motocikl je od siline udara odbačen na zemljanu površinu, dok je vozač odsklizao po parkiralištu i udario u drugo parkirano osobno vozilo

- Oglas -

U srijedu, 20. siječnja, oko 17.20 sati na županijskoj cesti između Lipovnika i Žarovnice u Varaždinskoj županiji u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Naime, 56-godišnjakinja je upravljala osobnim vozilom u smjeru Žarovnice te je prilikom izlaska iz lijevog zavoja na ravni cestovni potez započela skretanje ulijevo na parkiralište, a da prethodno nije propustila neregistrirani i neosigurani motocikl kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, upravljao 18-godišnjak, i to prije stjecanja prava.

Pritom je došlo do naleta prednjeg dijela motocikla u prednji lijevi dio osobnog vozila. Vozač motocikla je uslijed udara izgubio nadzor nad upravljačem te sletio udesno na parkiralište gdje je udario u parkirano osobno vozilo.

- Oglas -

Motocikl je od siline udara odbačen na zemljanu površinu, dok je vozač odsklizao po parkiralištu i udario u drugo parkirano osobno vozilo.

“Ozlijeđeni je motociklist prevezen u Opću bolnicu Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno”, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti