BARTOLIĆ NEZADOVOLJAN REZULTATOM Trebali smo napraviti puno više, no rezultat ne dolazi preko noći

Obrana Omladinca odradila je sezonu vrhunski te su loptu iz svoje mreže vadili samo deset puna. Po učinku, druga su defenzivna momčad lige, jedino je Lipa primila manje.

Nogometaši Omladinca iz Herešina završili su kao trećeplasirana momčad Druge ŽNL koprivničko – križevačke, bod iza drugoplasirane Tehnike i devet bodova iza vodeće Lipe.

Herešinčani su ljetos promijenili skoro pa cijelu ekipu, vratili su svoje igrače koji su igrali u drugim klubovima, te se očekivao plasman u samome vrhu što je na kraju i ostvareno.

No trener Herešinčana Marko Bartolić nije u potpunosti zadovoljan ostvarenim te smatra da je ekipa mogla napraviti još bolji rezultat.

– Kao trener nisam zadovoljan učinjenim jer smatram da smo mogli napraviti puno više. No s obzirom na prošlogodišnje stanje, te promjene skoro cijele momčadi i pomlađivanje iste, stanje na tablici možemo nazvati zadovoljavajućim. Ekipa se promijenila, a znamo da rezultat ipak ne dolazi preko noći – rekao nam je Bartolić.

Obrana Omladinca odradila je sezonu vrhunski te su loptu iz svoje mreže vadili samo deset puna. Po učinku, druga su defenzivna momčad lige, jedino je Lipa primila manje. Što se tiče napadačkog dijela mogli bismo reći da su malo zakazali, postigavši svega sedamnaest pogodaka. Zimska stanka idealna je za poslagivanje kockica unutar i oko momčadi, a u Herešinu već sada razmišljaju o igračkom kadru za nastavak prvenstva.

– Primili smo malo golova, a dosta utakmica dobili smo rezultatom 1:0. Time smo pokazali da možemo odigrati ozbiljnu ulogu u prvenstvu i da smo karakterna momčad. Promjena u ekipi će svakako biti, no o igračkim pojačanjima još nećemo govoriti, sve u svoje vrijeme – zaključio je Bartolić.

Ne propustite: