BENFICA vs. DINAMO Prijenos utakmice možete gledati na slovenskoj državnoj televiziji SLO2

U prvoj utakmici osmine finala Europske lige Dinamo je u Zagrebu pobijedio s 1:0 pogotkom Brune Petkovića s 11 metara.

Slavlje nogometaša dinama // Foto: rezultati.com

Dobro je poznato da je najveći broj nogometnih utakmica nestao s televizijskih programa javne televizije HRT-a. Od svih mogućih zanimljivih utakmica – od HNL-a, utakmica liga petice, utakmica hrvatske reprezentacije te najgledanijih Lige prvaka i UEFA Europske lige u kojoj igra zagrebački Dinamo, na HTV-u možete gledati tek jednu utakmicu Champions League, i to srijedom od 21 sat.

HTV tako nije uspio dogovoriti ni prijenos utakmica hrvatskog prvaka zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi. I dok naša hrvatska nacionalna tv kuća ne može osigurati svojim pretplatnicima barem tv prijenos hrvatskog nogometnog prvaka, naši susjedi iz Slovenske televizije imaju televizijska prava za ovo natjecanje i odlučili su svojim, ali i našim gledateljima nesebično omogućiti da gledaju Dinamo u ovom zanimljivom europskom natjecanju, pišu Međimurske novine.

Tako SLO 2 i ovog četvrtka ima na programu utakmicu UEFA Europske lige Dinama od 21 sat, i to na gostovanju kod Benfice u Lisabonu.

Utakmica se prenosi u Hrvatskoj na programu Arena Sport 1, kojega je moguće pratiti u osnovnom paketu MAXtv-a. Uvodna emisija na istom kanalu počinje u 20 sati.

Prava prijenosa za područje Bosne i Hercegovine i Srbije ima kanal Arena Sport 1.

U Austriji i Njemačkoj susret će se moći pratiti na kanalu DAZN, u Mađarskoj na kanalu Digi Sport 3, a u Italiji na kanalu Sky Calcio 7.

U prvoj utakmici osmine finala Europske lige Dinamo je u Zagrebu pobijedio s 1:0 pogotkom Brune Petkovića s 11 metara.

Ne propustite: