Utorak, 31. siječnja 2023.

Bez položene vozačke 20-godišnjak izazvao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđeno dijete

Ozlijeđeno dijete prevezeno je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržano na liječenju, a ozlijede će se utvrditi naknadno

Preporučujemo

U srijedu oko 15 sati u Piškorovcu došlo je do prometne nesreće u kojoj je ozlijeđeno dijete.

Upravljajući Fiat Bravom, čakovečkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita, 20-godišnjak je izlaskom iz zavoja prešao automobilom na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u dijete koje je stajalo uz rub kolnika.

Ozlijeđeno dijete prevezeno je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržano na liječenju, a ozlijede će se utvrditi naknadno.

Nakon prometne nesreće dvojica maloljetnika i 22-godišnjak na dvorištu kuće u Piškorovcu fizički su napali 20-godišnjeg vozača Fiata zbog prouzrokovane nesreće, te ga pritom lakše ozlijedili.

Trojica napadača tom su prilikom oštetili i stakla na Fiatu. Vlasnica automobila izjavila je kako se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, dok prijedlog za kazneno djelo nije željela podnijeti.

Protiv dvojice maloljetnika s područja Međimurske županije i protiv 22-godišnjaka s područja općine Mala Subotica, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti