Petak, 27. svibnja 2022.

Biciklist prešao na lijevu stranu ceste i izazvao sudar s autom, teško ozlijeđen hitno je prebačen u bolnicu

Prilikom sudara 38-godišnjak je pao iza vozila na kolnik, a bicikl je udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljala 20-godišnjakinja

Preporučujemo

U srijedu, 5. siječnja, je oko 17.25 sati u Lugu Poznanovečkom u Krapinsko-zagorskoj županiji došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće je došlo jer se 38-godišnjak upravljajući biciklom neoznačen reflektirajućim prslukom nije kretao što bliže desnom rubu kolnika već je prešao na stranu kolnika namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Kako je priopćila Policijska uprava krapinsko-zagorska, tom je prilikom došlo do udara prednjeg djela bicikla s prednjim djelom osobnog vozila kojim je upravljala 24-godišnjakinja.

Prilikom sudara 38-godišnjak je pao iza vozila na kolnik, a bicikl je udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljala 20-godišnjakinja.

Biciklist je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje mu je pružena liječnička pomoć i utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju, stoji u policijskom izvješću.

Od 17.50 do 19.25 sati zbog očevida prometne nesreće bila je zatvorena dionica ceste ZC 2264 te se uz regulaciju policajaca promet odvijao obilaznim pravcima.

- Advertisement -

Najnovije objave