Petak, 3. veljače 2023.

Biciklist zbog teških ozljeda preminuo nakon naleta automobila

Od siline udara vozač bicikla je pao na kolnik i zadobio ozljede, te je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije prevezen u varaždinsku Opću bolnicu

Preporučujemo

U nedjelju, 12. rujna oko 20.30 sati u Varaždinskoj ulici u Beretincu dogodila se prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen biciklist. Kako je utvrđeno, osobnim vozilom je iz smjera Poljane Biškupečke u smjeru Ulice bana Jelačića upravljao 36-godišnjak. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja uslijed čega je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio neosvijetljenog bicikla kojim je u istom smjeru uz desni rub kolnika bez reflektirajućih prsluka upravljao 69-godišnjak.

Od siline udara vozač bicikla je pao na kolnik i zadobio ozljede, te je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć.

Zbog težine ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, nesretni muškarac je danas, 13. rujna preminuo u varaždinskoj Općoj bolnici.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti