BJELOVARSKI JESENSKI SAJAM Predstavit će se 15 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije

Bjelovarski sajam otvara se u petak, a traje do nedjelje.

Foto: Bjelovarski sajam

U Gudovcu, nedaleko od Bjelovara, za vikend se održava 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Uz brojne izlagače, na sajmu će biti i oni iz Koprivničko-križevačke županije, te će prezentirati svoje proizvode i usluge.

U tri dana sajma na zajedničkom izlagačkom prostoru u paviljonu 8 predstavit će se 15 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije iz sektora poljoprivrede, stočarstva, gospodarstva i obrtništva.

Kao i prijašnjih godina, Koprivničko-križevačka županija financira predstavljanje županijskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i poduzetnika, kako bi im tako pomogla u promociji i stvaranju novih poslovnih kontakata.

U unutarnjem prostoru sajma predstavit će se OPG Mazuh, OPG Platužić, OPG Ježić, OPG Kranjec, domaća radinost Emina Baričević, nova domaća radinost Zlatko Štrfiček, HORVERK obrt za trgovinu, usluge i poljoprivredu te Visoko gospodarsko učilište u Križevcima.

Na vanjskom izlagačkom prostoru sudjelovat će obrt za izradu suvenira PEMAKO, krojački obrt FUGGY, obrt VIŠAK KOVINOOBRADA, obrt za uzgoj kućnih ljubimaca ZOO CENTAR PIRANA, obrt za trgovinu LORD 2, te obrt za izrada šešira i kapa Božice Posarić.

Bjelovarski sajam otvara se u petak, a traje do nedjelje, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite: