BLAGDAN SVETOG NIKOLE Pokloni za mladež i podmladak DVD-a Koprivnica

Mališanima je sv. Nikola podijelio darove, a bila je to i prigoda da se završi i više nego uspješna natjecateljska godina za sve ekipe mladeži i pomlatka.

Foto: VZG Koprivnica

Sveti Nikola posjetio je DVD Koprivnicu, a mladež i pomladak koprivničkih vatrogasaca dočekali su ga u Vatrogasnom domu u Štaglincu. Pogledali su igrokaz, a na kraju igrokaza su se pojavili sv. Nikola i Krampus.

Mališanima je sv. Nikola podijelio darove, a bila je to i prigoda da se završi i više nego uspješna natjecateljska godina za sve ekipe mladeži i pomlatka. Djeca su tijekom godine nastupila na devet natjecanja, a mladež na 14 natjecanja od čega su osvojili sedam prvih, pet drugih i dva treća mjesta.

Najveći uspjeh pamtit će se na Županijskom natjecanju vatrogasaca u kategoriji mladeži na kojoj u ekipe DVD-a Koprivnica osvojila, svatko u svojoj kategoriji, prvo, drugo i treće mjesto te su se plasirali na državno natjecanje koje će se održati sljedeće godine u Čakovcu.

Nitko nikad u Koprivničko-križevačkoj županiji nije ostvario takav uspjeh, da tri ekipe iz jednog DVD-a idu na državno natjecanje, a želja je vodstva DVD-a da se s dobrim rezultatima nastavi i druge godine.

Zahvalnice za uspješan rad u mladeži dobilo je pet članova, to su Maja Crljenica, Viktorija Vukmanić, Mia Tehtrle, Josip Vugrinec i Borna Fuček.

Izvor i foto: VZG Koprivnica

Ne propustite: