Bliži se 19. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

Tema ovogodišnjeg sajma su inovacije i nove tehnologije. Glavni organizator je Koprivničko-križevačka županija, a ovogodišnji partner sajma je Brodsko-posavska županija.

Nadolazeći vikend u Križevcima se održava 19. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima. Tema ovogodišnjeg sajma su inovacije i nove tehnologije. Svečano otvorenje sajma biti će 11. studenoga  u 10:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije I.Z. Dijankovečkog. Uz spomenutu dvoranu, aktivnosti u sklopu sajma koji traje do 13. studenoga odvijat će se i u dvorani O.Š. Ljudevita Modeca te u šatoru ispred škole i u Tehnološkom parku.

Posjetitelji će moći čuti ponešto o povlačenju bespovratnih sredstava iz EU fondova, o obnovljivim izvorima energije, gospodarenju biootpadom, birat će se najatraktivniji izložbeni prostor, i najstražarica Križevačke djevojačke straže te još mnogo toga. Svaki posjetitelj sajma uz kupljenu ulaznicu do nedjelje u 17:30 sati može sudjelovati u nagradnoj igri, a cijena ulaznice je 10 kuna.

Sva tri dana sajma biti će prezentirana:
–    obrtnička zanimanja učenika strukovnih škola,
–    izložba malih životinja,
–    izložba radova inovacija Studentskog poduzetničko-tehnološkog inkubatora Visoke tehničke škole Bjelovar, učenika srednjih škola te članova udruga i sekcija Zajednice tehničke kulture Križevci i Koprivničko-križevačke županije.

Uz Koprivničko-križevačku županiju kao glavnog organizatora, suorganizatori sajma su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. Ovogodišnji partner sajma je Brodsko-posavska županija.

Detalje programa pronađite ovdje.

Ne propustite: