BOJAN JAMBROŠIĆ U borbu za Eurosong na Doru ide s pjesmom Više od riječi

Posebno mi je drago što ponovno idem na Doru pjesmom koja je na hrvatskom jeziku, po meni je to jako važno. Zagovaram da se pjeva na materinjem jeziku, više se osjeti emocija. Danas se više ide na scenski nastup i produkciju, manje na sam tekst pjesme. Zato mi je važno da je pjesma na našem jeziku - rekao je Bojan.

Bojan Jambrošić // Foto: Zlatko Vrzan (Međimurske novine)

Poznati čakovečki pjevač Bojan Jambrošić proslavio je desetljeće glazbene karijere. Ove se godine ponovno prijavio na Doru koja će se održati u Opatiji u subotu, 29. veljače.

Bojan se natječe s pjesmom Više od riječi tako da ćemo ga ponovno gledati u utrci za predstavnika Hrvatske na Eurosongu u nizozemskom Rotterdamu, s tim što za razliku od prošle godine ovaj put će pjevati sam, pišu Međimurske novine.

– Antonija Šola mi je ponudila pjesmu Više od riječi, ta joj pjesma osobno puno znači. Čim me nazvala pristao sam čak i prije nego sam čuo pjesmu jer obožavam Antonijin rad. Upravo je ona sama napisala tekst i glazbu. Pjesma je aranžmanski jako jednostavna, najviše tekst. Posebno mi je drago što ponovno idem na Doru pjesmom koja je na hrvatskom jeziku, po meni je to jako važno. Zagovaram da se pjeva na materinjem jeziku, više se osjeti emocija. Danas se više ide na scenski nastup i produkciju, manje na sam tekst pjesme. Zato mi je važno da je pjesma na našem jeziku – rekao je Bojan.

Ne propustite: