BOLJI OD NAJBOLJIH Ivanu Kataviću iz KTC-a i tvrtki Rasco iz Kalinovca Zlatna kuna

Katavić je dobio nagradu za životno djelo, a Rasco za inovaciju.

U Zagrebu su dodijeljene vrijedna priznanja Hrvatske gospodarske komore.

Zlatna kuna u kategoriji Inovacija dodijeljena je tvrtki Rasco iz Kalinovca, za najuspješniju banku nagrađena je Zagrebačka bankadok je Zlatnu kunu u kategoriji Društvo za osiguranje dobilo Croatia osiguranje.

Zlatna kuna u kategoriji kategoriji Post startup dodijeljena je tvrtki Diversitas IT sustavi, a priznanje za promicanje gospodarstva dodijeljeno je Tomislavu DominkovićuMislavu Balkoviću i Hrvoju Balenu s Visokog učilišta Algebra, dok je Priznanje za izvrsnost, inovacije i poduzetništvo u zdravstvu otišlo u ruke Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Zlatna kuna za Životno djelo uručena je Ivanu Kataviću, direktoru tvrtke KTC Križevci koja zapošljava 1.400 djelatnika, ostvaruje godišnji promet od oko 1,8 milijardi kuna i uživa velik ugled kod domaćih dobavljača čiji proizvodni asortiman čini više od 90 posto prodajnog programa firme. KTC danas ima trgovačku mrežu s više od dvadeset robnih centara, nekoliko poljoprivrednih ljekarni i benzinskih crpki, a proširili su se i na turističko-ugostiteljsku djelatnost.

Nagradu Zlatna kuna u kategoriji Malo trgovačko društvo dobila je tvrtka Pirić Montage, u kategoriji Srednje trgovačko društvo tvrtka Nanobit, a u kategoriji Veliko trgovačko društvo Cedevita.

Ne propustite: