BOLJI OD NAJBOLJIH Ovo su imena 367 najboljih odgojitelja, učitelja i nastavnika u Hrvatskoj

Svoje mjesto u uglednom društvu našlo je puno odgojitelja, učitelja i nastavnika sa sjevera Hrvatske pa tako i iz Koprivničko-križevačke županije. Nagrađeni će tako biti i Bojana Kežman, Željka Hanžek, Violeta Pranjić, Tanja Punek, Marina Furkes, Ljerka Gazdek, Goran Rihtarić i Sandra Kamenarić.

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajtelja u zvanje mentora i savjetnika održat će se 31. siječnja u Hrvatskom državnom arhivu u Zagrebu. Promovirano će biti 367 odgojno-obrazovnih radnika, od toga iz predškolskih ustanova 32 odgojitelja i stručna suradnika, iz osnovnih škola 201 učitelj i stručni suradnik, a iz srednjih škola i učeničkih domova 134 nastavnika, stručna suradnika i odgajatelja, priopćili su iz Agencije za odgoj i obrazovanje.

Svečanom promocijom Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja žele nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini.

Svečana promocija održat će se u dva dijela u 11 i 13 sati.

Nalaze li se na popisu i imena odgojitelja, učitelja, nastavnika ili drugih stručnih suradnika koji rade s vašom djecom možete provjeriti na dva odvojena popisa, klikom OVDJE i OVDJE.

Svoje mjesto u uglednom društvu našlo je puno odgojitelja, učitelja i nastavnika sa sjevera Hrvatske pa tako i iz Koprivničko-križevačke županije.

Nagrađeni će iz Podravine i Prigorja biti Bojana Kežman, Željka Hanžek, Violeta Pranjić, Tanja Punek, Marina Furkes, Ljerka Gazdek, Goran Rihtarić i Sandra Kamenarić.

Ne propustite: