BORBA ZA PLAY-OFF LIGE PRVAKA Evo gdje možete gledati utakmicu Ferencvarosa i Dinama

Podsjetimo, u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka na Maksimiru Mađari su izvukli 1:1 i sada su u nešto boljoj poziciji od Modrih. No, ništa nije gotovo. Naprotiv.

Utakmica protiv Ferencvarosa u mađarskoj metropoli Budimpešti za hrvatskog prvaka Dinama je biti ili ne biti. Prolazak znači osiguranu grupnu fazu Europske lige i daljnju utrku za Ligu prvaka. A sama Liga prvaka znači da bi Dani Olmo ipak mogao ostati u klubu. Poraz pak znači nastavak kvalifikacija u Europskog ligi i mogući odlazak Danija Olma koji je nekoliko puta izjavio da želi igrati Ligu prvaka, pišu 24sata.

Podsjetimo, u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka na Maksimiru Mađari su izvukli 1:1 i sada su u nešto boljoj poziciji od Modrih. No, ništa nije gotovo. Naprotiv.

Ovaj put će Ferencvaroš imati podršku i svojih navijača na rasprodanoj Groupama Areni u Budimpešti. Utakmicu će uživo od 20 sati prenositi Arena Sport 1. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme. Prvi program je dostupan u osnovnom paketu.

Susret će moći pratiti i navijači iz Azije. Naime, kineski kanal QQ Sports Live će također prenositi utakmicu iz Budimpešte. Osim njih, susret se može pratiti i na mađarskom M4 Sportu.

Uzvratni susret najavio je trener Dinama Nenad Bjelica.

– Očekivanja su da prođemo u iduće kolo natjecanja. Ekipa se dobro pripremila u ovih par dana. Svi su bili jako koncentrirani i fokusirani zadnjih dana. Znamo svi da nismo dali svoj maksimum u prvoj utakmici, vjerujem da će u uzvratu biti puno bolje.

Kadar Dinama za uzvratni susret?

– Moharrami i Andrić nisu u kadru, svi ostali su na raspolaganju. Zagorac je bio zadnjih par dana u punom treningu tako da je i on na listi ovih 20 igrača koji idu na put. Svi su spremni i orni za utakmicu. Nemam dvojbi, znam kako ćemo igrati, kako ćemo krenuti u utakmicu i vjerujem da će nam to donijeti uspjeh.

Ne propustite: