BOŽIĆNA NAGRADNJAČA Evo tko je osvojio poklon bonove u trgovini Sport Dolenec

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Portal Klikaj.hr u suradnji s našim partnerom Sport Dolenec organizirao je još jednu vrijednu nagradnjaču u veselom prosincu.

Darujemo vam dvije nagrade, i to poklon bon od 200 kuna i poklon bon od 100 kuna + lijepu majicu Sport Dolenec.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Poklon bon 200 kuna + majica: Danijela Matijašić

Poklon bon 100 kuna + majica: Davor Benčak

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Inače, u trgovini Sport Dolenec u Koprivnici do Badnjaka vas očekuju popusti na sve asortimane u iznosu od 30 %.

_________________________________________________________________________

Sport Dolenec trgovina je sportskom opremom smještena u koprivničkom Mercator centru, u Ulici kneza Domagoja 5.

Sport Dolenec u svom programu nudi zaista širok asortiman proizvoda. Na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam je potrebno za vaše sportske aktivnosti. Pehare, statue, priznanja, sportsku opremu za vrtiće, škole i klubove, casual sportsku odjeću, trenirke, kopačke, tenisice, ruksake, lopte, dresove, štampanje natpisa… Apsolutno sve!

Trgovina svojim kupcima redovito nudi i popuste.

Trgovina Sport Dolenec radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati. Više informacija o trgovini možete dobiti na broj mobitela 099/212-6239 ili putem e-maila na adresi: natasa.dolenec3@gmail.com.

Najnovije vijesti i ponudu iz trgovine Sport Dolenec možete svakodnevno pratiti i na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ne propustite: