‘BRODIĆ 2019.’ Održava se 10. likovna kolonija

Likovnu koloniju organiziraju Zajednica Kulturno umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije kao pokrovitelj i kao domaćini i suorganizatori Udruga "Peski-Art Đurđevac" i Etno kuće obitelji Karlovčan.

Ilustracija // Foto: Koprivničko-križevačka županija

Etno imanje obitelji Karlovčan u mjestu Brodić, u nedjelju će preplaviti brojni likovni radovi.

Naime, održat će se 10. likovna kolonija Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije “Brodić 2019.”.

Likovnu koloniju organiziraju Zajednica Kulturno umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije kao pokrovitelj i kao domaćini i suorganizatori Udruga “Peski-Art Đurđevac” i Etno kuće obitelji Karlovčan.

Osim likovne kolonije, organizatori su se pobrinuli i za gastro ponudu. Naime, organiziraju i popratna događanja kao što je natjecanje u kuhanju “fiša”, razgledavanje imanja, a s obzirom na to da se taj dan obilježava i blagdan sv. Vida, zaštitnika mjesta Brodić,  Župa Sv. Ferdinanda kralja iz Ferdinandovca organizira biciklističko hodočašće ispred crkve u Ferdinandovcu do kapelice Sv. Vida u Brodiću gdje će se održati sveta misa, stoji na Facebook stranici Udruge Peski Art Đurđevac.

Ne propustite: