[FOTO] ČESTITAMO Učenici Umjetničke škole Fortunat Pintarić iz Koprivnice ostvarili velike uspjehe na natjecanjima

Umjetnička škola Fortunat Pintarić na kraju školske godine završnim koncertom obilježava i Dan škole. Program je održan u koprivničkom Domoljubu.

Program je održan u koprivničkom Domoljubu // FOTO: Grad KC

Umjetnička škola Fortunat Pintarić na kraju školske godine završnim koncertom obilježava i Dan škole. Program je održan u koprivničkom Domoljubu.

Bila je to prilika da se predstavi rad škole i podijele nagrade mentorima za postignuća tijekom godine.

– Trudimo se već godinama održati status kvalitetne obrazovne ustanove, a česte izjave kako spadamo među najuspješnije glazbene škole u Hrvatskoj potkrepljuju mnoge činjenice. Uspjeh na tim natjecanjima je isključivo rezultat predanog rada učenika i mentora, ali i roditelja – istaknula je ravnateljica Ariana Šandl .

Ariana Šandl // FOTO: Grad KC

Škola broji 300 učenika. Ukupno su nastupali na 19 natjecanja ove godine i ostvarili čak 19 prvih mjesta na natjecanjima i 21 drugo.

-Ne kaže se slučajno da je glazba ona zvonka radost i ono nešto što treba duši, što treba za bolje vibracije, optimizam i vedrinu. Stoga mi je izuzetno drago na je naša Umjetnička škola generator širenja pozitivnih vibracija, generator širenja jednog optimizma i moram reći da sam izuzetno ponosan na sve vas koji podržavate vaše najmlađe u polaženju naše umjetničke škole – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Koprivnice.

Također, program su upotpunili nastupi učenika škole koji su na natjecanjima ostvarili zavidne rezultate.

 

Ne propustite: