CRAZYHILL TRAIL Nikad bolja ludbreška utrka, najbrži Slovenac Zupančić i Varaždinka V. Belović

U muškoj konkurenciji na 33 kilometara drugo mjesto osvojio je Matija Grabrovečki (AK Rudolf Perešin), a treći je bio Aleksandar Balažinec (AK Maksimir). U ženskoj konkurenciji drugo mjesto je osvojila Viktorija Modrijan iz Slovenija, a treća je bila Irena Smojver (Traildog Harley). Najbrži su u utrci na 16 kilometara bili Damir Balaško iz AK Rudolf Perešin (1:16.53) i Gabrijela Šalković iz karlovačkog RaN 047 (1:34:46).

Pobjednici utrke na 33 kilometara na postolju // Foto: 3sporta.com
Pobjednici utrke na 33 kilometara na postolju // Foto: 3sporta.com

Prvak Slovenije Marjan Zupančić i Varaždinka Valentina Belović iz TK Maksimira obranili su naslov u utrci na 33 kilometara na trećem Crazyhill trailu, održanom u subotu u Ludbregu, sa startom i ciljem kod kafića Crazyhill u Vinogradskoj ulici.

Zupančić je utrku istrčao u vremenu 2:46:49 sati, dok je V. Belović za pobjedu u ženskoj konkurenciji trebalo 3:18:34 sati.

U muškoj konkurenciji drugo mjesto osvojio je Matija Grabrovečki (AK Rudolf Perešin), a treći je bio Aleksandar Balažinec (AK Maksimir).

U ženskoj konkurenciji na 33 kilometara drugo mjesto je osvojila Viktorija Modrijan iz Slovenija, a treća je bila Irena Smojver (Traildog Harley).

Najbrži su u utrci na 16 kilometara bili Damir Balaško iz AK Rudolf Perešin (1:16.53) i Gabrijela Šalković iz karlovačkog RaN 047 (1:34:46).

U muškoj konkurenciji drugo i treće mjesto osvojili su Antonio Kleković i Hrvoje Barić, dok su kod žena to bile Alenka Horvat i Mateja Kaniški.

Utrke je započelo 299 trkača, što je gotovo za trećinu više nego prošle godine. Iznimno to raduje organizatore utrke iz športsko-rekreativnog društva BSV Ludbreg.

Organizatori i volonteri športsko-rekreativnog društva BSV Ludbreg // Foto: BSV Ludbreg
Organizatori i volonteri športsko-rekreativnog društva BSV Ludbreg // Foto: BSV Ludbreg

– Stvarno je sve bilo super, svi smo jako zadovoljni. Nikakvih problema nije bilo, a drago nam je da je pobjedu u ženskoj konkurenciji u zahtjevnijoj utrci odnijela Valentina. Puno joj je pritom pomogao naš Ludbrežanin Tihomir Cenko koji je utrku žrtvovao kako bi ona pobijedila. Valentina je slavila na sva tri Crazyhill traila, dvaput na dužoj stazi i jednom na kraćoj – kazao je Venad Štabi iz ludbreškog BSV-a.

Ove godine organizatori su uveli volontere, napravili šuškavce i majice, koje su sve nestale, a nagrađivani su i psi koji su otrčali utrke uz svoje gazde (trčalo je sedam pasa). Nakon utrke je održan i party uz svirku benda. Atmosfera je bila odlična.

– Ove godine letvicu smo digli dosta visoko i želja nam je za novi Crazyhill trail je ostati barem na ovoj organizacijskoj razini – dodao je Štabi.

Rezultate utrke na 33 kilometara možete pogledati ovdje, a one kraće, na 16 kilometara ovdje.

Medijski pokrovitelj trećeg Crazyhill traila bio je portal Klikaj.hr.

Ne propustite: