CURE IZ CENTRA SLAVE ROĐENDAN Koncert će biti humanitarnog karaktera, evo kada će se održati

Sav prihod od prodaje ulaznica Cure iz CEntra donirat će korisnicima udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije, Latice iz Koprivnice, Maslačak iz Križevaca te Mali princ iz Đurđevca.

Foto: Cure iz Centra

Cure Iz CEntra i prijatelji, poznate i pod nazivom CICE, obilježavaju 11 godina postojanja sastava. Djeluju od 2008. godine, a spojila ih je ljubav prema tradiciji i glazbi podravskog kraja.

U 11 godina postojanja Cure Iz CEntra mogu se pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske, festivalima i nagradama, gostovanjima u brojnim emisijama tamburaške glazbe, kao što su “Lijepom našom“, Varaždinska televizija, Srce TV, FIO Show, TV Superton – Poljoprivredna televizija Požega, na Osječkoj televiziji u popularnoj emisiji “Slavonsko veselje”, u emisijama IN Magazin i Farma – reality show na Nova TV i drugima. Osim toga, radom i upornošću ostvarile su jedan od najvećih uspjeha dosad, a do je izdanje njihovih autorskih pjesama na CD-u.

Svoj su rođendan CICE odlučile proslaviti u Koprivnici, pred domaćom publikom, uoči praznika Dana neovisnosti, u ponedjeljak 7. listopada.

Ono što je važno naglasiti jest da je koncert humaniratnog karaktera. Naime, sav prihod od prodaje ulaznica Cure iz CEntra donirat će korisnicima udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama s područja Koprivničko-križevačke županije, Latice iz Koprivnice, Maslačak iz Križevaca te Mali princ iz Đurđevca. Koncert će se održati u sportskoj dvorani koprivničke srednje škole, s početkom u 19 sati.

Karte za koncert bit će u pretprodaji od danas, utorka, a kupiti ih možete po cijeni od 40 kuna na sljedećim mjestima:

Koprivnica: Udruga Latice, Medičarna Spičko, Caffe bar Vintage, Calypso pub, Caffe bar Max, Caffe bar La Caffe, Caffe bar Scorpion

Virje: Caffe bar Lotus

Đurđevac: Caffe bar Kaktus, Udruga Mali Princ

Križevci: Art Rock Caffe, Calypso, Caffe bar DM, Caffe bar DM, Caffe bar Lord, Udruga Maslačak

Gosti na koncertu bit će Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan, Kavaliri, TS Zgubidani, Učiteljice i Begini.

Ne propustite: