DA NE POVJERUJEŠ Na istoj cesti, u samo dvije minute, automobilima sletjeli mladi pijani vozači

Fino su napuhali...

Ilustracija // Foto: Mario Perlok

U subotu oko 23.50 sati na cesti između Novog Sela Rok i Čakovca 21-godišnjak sa šireg područja Čakovca, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući iz smjera sjevera u smjeru juga, dok je bio pod utjecajem alkohola od 1,62 promila, nije brzinu kretanja prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj i vlažan kolnik) i vidljivosti (noć).

Zbog toga je izlaskom iz zavoja u zanošenju izgubio nadzor nad automobilom, sletio s ceste i udario u smjerokazni stupić. Kao putnik u vozilu se nalazio 18-godišnjak.

Samo dvije minute kasnije, na istoj cesti, 24-godišnjak također sa šireg područja Čakovca, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući iz smjera sjevera u smjeru juga, dok je imao 1,89 promila alkohola, nije brzinu kretanja prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj i vlažan kolnik) i vidljivosti (noć).

Zbog toga je izlaskom iz zavoja u zanošenju izgubio nadzor nad kretanjem vozila, sletio s ceste i udario u betonsko-žičanu ogradu, a u nastavku kretanja i u stablo.

Vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Vozači će biti prekršajno sankcionirani.

Ne propustite: