DANI LUDBREŠKE SVETE NEDJELJE Evo kakav nas sportski program očekuje

U subotu su na rasporedu čak tri sportska događaja

Ilustracija // Foto: Grad Ludbreg

U okviru poznate manifestacije u Ludbregu i okolici, Dani ludbreške Svete nedjelje, osim bogatog vjerskog i kulturnog sadržaja, očekuje nas i raznolik sportski sadržaj.

U subotu su na rasporedu čak tri sportska događaja. Od 9 sati na Tenis centru Ludbreg održava se Memorijalni teniski turnir parova “Marijan Kovačić”. U 14 sati u Kućanu Ludbreškom počinje Odbojkaški turnir u organizaciji Udruge mladih “Vitki jelen”.

Kod Lovačkog doma Ludbreg u 15 sati započinje natjecanje u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovačkog društva “Srnjak” Ludbreg. U nedjelju od 9 sati nastavljaju se natjecanje u gađanju glinenih golubova te Memorijalni teniski turnir “Marijan Kovačić”.

U 14 sati na Trgu Svetog Trojstva započinje Streetball u Centru svijeta (dječji košarkaški turnir).

U petak 30. kolovoza održat će se nogometni turnir veterana povodom obilježavanja 100-te godišnjice postojanja nogometnog kluba “Podravina” na Gradskom stadionu Ludbreg.

U subotu 31. kolovoza u 17.30 sati igra se prvenstvena nogometna utakmica 3. HNL sjever na Gradskom stadionu Ludbreg, stoji na internetskim stranicama Grada Ludbrega.

Ne propustite: