DANI LUDBREŠKE SVETE NEDJELJE I ove godine nas očekuje bogat vjerski i kulturni program

U petak 23. kolovoza koncert će u kapelici Sv. Križa dvorca Batthyany održati MPZ “Podravina”, s početkom u 19 sati.

Foto: Grad Ludbreg

Najveća ludbreška manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje i ove godine obuhvaća uz tradicionalne vjerske programe one kulturnog karaktera.

U petak 23. kolovoza koncert će u kapelici Sv. Križa dvorca Batthyany održati MPZ “Podravina”, s početkom u 19 sati.

U ponedjeljak 26. kolovoza u organizaciji Likovnog udruženja Ludbreg u izložbenom prostoru hotela “Raj” u 19 sati bit će otvorena izložba slika Dejane Ročkar i Matee Kenđel. Istoga dana u 20 sati u svečanoj dvorani dvorca Batthyany na rasporedu je koncert “Kroz generacije”.

Puhački orkestar grada Ludbrega koncert će održati u utorak 27. kolovoza u atriju dvorca Batthyany. Koncert počinje u 19.30 sati.

U srijedu 28. kolovoza na rasporedu je otvorenje izložbe “Blago iz bakine škrinje” koju priređuju “Žene iz Centra svijeta”. Izložba će u Bakinoj hiži biti otvorena u 18 sati. Radio Ludbreg i ove godine u sklopu najveće ludbreške manifestacije imat će završnicu natječaja duhovnog stvaralaštva “Vrelo nadahnuća”.

Program će se održati u petak 30. kolovoza u 18 sati u Centru za kulturu i informiranje “Dragutin Novak”. Istoga dana ludbreškoj publici predstavit će se Zagreb Brass Quintet. Koncert u atriju dvorca Batthyany počinje u 19.30 sati. KUD “Anka Ošpuh” u subotu 31. kolovoza organizira Folklorne susrete u Centru svijeta. Program će se održati na Trgu Svetog Trojstva od 18 sati, stoji na internetskim stranicama Grada Ludbrega.

Detaljan program možete vidjeti klikom na ovaj link.

Ne propustite:

1 komentar