DANI OPĆINE MOLVE Velika Meša uz Maju Šuput samo je vrhunac višetjedne proslave

Brojni događaji već su održani tijekom lipnja i srpnja i proteklih dana, a ono glavno tek dolazi...

Maja Šuput // Foto: Facebook Maja Šuput

U povodu Dana Općine Molve i ove se godine pripremljen je iznimno bogat program proslave za mještane i posjetitelje.

Brojni događaji već su održani tijekom lipnja i srpnja, a proteklih dana održani su i Dani otvorenih vrata privatne Etno zbirke Levakovi i KUP “Velika Meša” – takmičenje u ribolovu koje organizira Športsko-ribolovni klub “Šaran”.

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti bio je rezerviran za tradicionalno druženje uz pecanje ribe udicom na plovak, odbojku na pijesku, viseću kuglanu i igranje bele uz domaćinstvo UHBDR-a Repaš.

Ove subote, 10. kolovoza, održat će se izložba slika i skulptura “Velika Meša” u Galeriji MLK-a u Molvama, kao i svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Molve.

U nedjelju, 11. kolovoza, službeno se obilježava Dan mještana Općine Molve, a prava, najveća fešta bit će na samu Veliku Gospu u četvrtak, 15. kolovoza.

Organizatori spremaju proslavu Velike Meše uz koncert kraljice zabave Maje Šuput.

Nadalje, u nedjelju, 18. kolovoza, ŠRK “Amur” Molve Grede priprema “Leskov prut” – takmičenje u ribolovu na starinski način u Sekulinama, a 24. kolovoza u društvenom domu u Molvama održat će se 4. Memorijalni edukativni-kulturno-sportski susreti Josip Bencek kojeg organizira OO UHDDR Molve.

Bogat program Dana Općine Molve nastavlja se i u  rujnu. U subotu, 7. rujna, održat će se tako 2. ženski košarkaški turnir “Mala meša” uz domaćinstvo KK Bistra Molve.

Društveno natjecanje u gađanju glinenih golubova, kojeg na streljani u Beljevinama organizira LD “Fazan” Molve, pak, održat će se 15. rujna.

Marija fest – susret mladih Varaždinske biskupije održat će se u nedjelju, 13. listopada.

Detaljan program Dana Općine Molve možete pogledati OVDJE.

Ne propustite: