DANI ŠIBE I RIBE Najpoznatija manifestacija Kotoribe upotpunjena besplatnim koncertom Crvene jabuke

U planu je i besplatan vlak koji će voziti na relaciji Varaždin – Kotoriba – Varaždin.

Foto: mnovine.hr

Mjesec svibanja sve je bliže, pa je Kotoriba već počela s intenzivnim pripremama za svoju najpoznatiju manifestaciju Dani šibe ribe. Ove godine će se održati 15. obljetnica programa, 26. i 27. svibnja u prostoru kod nove škole. Od organizatora saznajemo da se uz odličnu klopu od ribe ispod velikog šatora, očekuje besplatan koncert Crvene jabuke. Uz njih, na prvi dan manifestacije domaćine i sve goste zabavljat će Tamburaški sastav ‘’Cure iz centra’’, C.I.C.E., kao i bend Pisofkejk.

Drugi dan u nedjelju, nastupit će grupa Enigma, kao i poznati tamburaški sastav Gazde. Svi koncerti su besplatni, a najznačanije je da za prijevoz ne morate brinuti jer će voziti također besplatan vlak na relaciji Varaždin-Kotoriba-Varaždin.

Nedjelja je rezerivarana za grupu Enigma, bogatu ponudu domaćih tradicijskih proizvoda, jela od ribe – posebno šarana na rašljama, ribičiju u bazenu…, dok će kao šećer za kraj zapjevati poznati tamburaški sastav Gazde. U planu je i besplatan vlak koji će voziti na relaciji Varaždin – Kotoriba – Varaždin. (Izvor: Međimurske novine)

Ne propustite: