Delegacija HNS-a na otvorenju novih prostorija Krapinsko-zagorskog NS-a

Događaju su prisustvovali i reprezentativci Domagoj Vida, Danijel Subašić, Marko Rog i Josip Pivarić.

Doamgoj Vida, Stjepan Merkaš i Davor Šuker // Foto: HNS
Doamgoj Vida, Stjepan Merkaš i Davor Šuker // Foto: HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik A reprezentacije Ante Čačić i igrači Danijel Subašić, Domagoj Vida, Marko Rog i Josip Pivarić činili su HNS-ovu delegaciju koja je uveličala otvorenje novih prostorija, odnosno novog ureda, Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije.

Osim navedenih imena, otvaranju su prisustvovali i predstavnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač, počasni predsjednik HNS-a Branko Mikša, članovi izvršnog odbora Marijan Kustić, Slavko Prišćan i Davor Ivić, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk i team managerica  A reprezentacije Iva Olivari.

– Čestitam predsjedniku ŽNS-a Stjepanu Merkašu i njegovim suradnicima na novim i ugodnim prostorijama za rad. Županijski nogometni savezi temelj su organizacijske strukture HNS-a i HNS mora uvijek brinuti za tu svoju bazu. Kao što su dobri tereni važni za nogometaše, tako su i prostorije za rad važne za nogometne djelatnike te moramo pozdraviti sva ovakva ulaganja u nogomet – službene stranice HNS-a prenose izjavu svoga predsjednika Davora Šukera.

Ne propustite: