Petak, 19. kolovoza 2022.

Detalji istrage: pijani 27-godišnjak metalnim predmetom napao suprugu koja je u naručju držala dvoje djece

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni

Preporučujemo

Policajci Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilje u obitelji i teško ubojstvo u pokušaju na štetu nevjenčane supruge i djeteta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u subotu, 18. prosinca, u Piškorovcu oko 13.30 sati osumnjičeni pod utjecajem alkohola u od 1,28 promila u obiteljskoj kući verbalno napao suprugu koja je u naručju držala dvoje djece.

Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario mlađe dijete.

Liječnička pomoć ozlijeđenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni, dok starije dijete u događaju nije zadobilo ozlijede.

Počinitelj je uz uporabu sredstva prisile uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske te je protiv njega podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, izvijestila je Policijska uprava međimurska.

- Advertisement -

Najnovije objave