Subota, 24. rujna 2022.

Detalji užasa: okretao se automobilom ispred kuće i pregazio vlastito dijete

Uslijed zadobivenih ozljeda dijete u dobi od tri i pol godine preminulo je u Domu zdravlja Imotski, na jedinici hitne medicinske pomoći

Preporučujemo

Cijeli Imotski, ali i cijela Hrvatska u šoku su nakon teške nesreće do koje je došlo danas u 13.20 sati u općini Runovići, u mjestu Podosoje, kada je, kako neslužbeno saznaju 24 sata, okrećući se sa automobilom ispred kuće roditelj pregazio dijete.

Uslijed zadobivenih ozljeda dijete u dobi od tri i pol godine preminulo je u Domu zdravlja Imotski, na jedinici hitne medicinske pomoći.

Radi se o stranim turistima koji su boravili u jednoj od mnogobrojnih kuća za odmor i u petak navečer njihov je odmor trebao biti završen.

Navodno se tragedija dogodila dok je preparkiravao automobil u dvorištu kuće, piše Jutarnji.

– To je obitelj koja ima još djece, a majka je trudna. Bili su tu na odmoru više dana i večeras su trebali otputovati. Nažalost, vidite što se dogodilo. Svi smo u šoku, žao nam, ne možemo doći sebi. Jadni ljudi. Imaju još djece koja su ostala u kući. Roditelji su na Hitnoj u Imotskom – rekao je za 24 sata u šoku jedan od susjeda iz Runovića.
- Advertisement -

Najnovije objave