‘DIJAKI PRI STAROM GRADU’ Pogledajte kakve su radionice i aktivnosti imali đurđevački gimnazijalci s profesorima

Učenici i profesori zajedno su sudjelovali u aktivnostima - bili su podijeljeni u devet grupa, a voditelji grupa bili su učenici, a teme i aktivnosti bile su edukativne i zabavne.

Foto: Grad Đurđevac

Već tradicionalno đurđevačka Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva održava dan drugačiji od drugih – Dan drugačije nastave.

Utvrda Stari grad u Đurđevcu i ove je godine bila mjesto održavanja aktivnosti, a naziv projekta je “Dijaki pri Starom gradu”.

Učenici i profesori zajedno su sudjelovali u aktivnostima – bili su podijeljeni u devet grupa, a voditelji grupa bili su učenici, a teme i aktivnosti bile su edukativne i zabavne.

Radionice su bile brojne i raznolike: Šah-mat (šahovski turnir i poduka u igranju šaha), Plesom kroz Hrvatsku (poduka i vježbanje osnovnih koraka uz tradicijsku glazbu i plesove iz raznih krajeva Hrvatske), ŠAK (znanje i vježbanje rada u timu: ako si vozač to dokaži, ako nisi to postani), Likovna grupa (kako upotrijebiti maštu i dobro se zabaviti uz likovne tehnike), Izazovi (yoga challenge, whisper challenge, seven second challenge i whats in the box challenge), Fun, fun, fun (zabavne društvene igre, druženje i zabava), Chocolate passion (čokoladna radionica, stavlja osmijeh na vaša lica. Radionica bez mane i puno čokoladne hrane. To nudi ova grupa, pridruži se da svi jedemo skupa!), Kviz općeg znanja (timovi po troje/tri rješavaju pitanja iz općeg znanja), Hand clap+dance (naučimo nove plesove).

Učenici voditelji pokazali su izvrsne sposobnosti vođenja, a svi sudionici puno dobre volje i želje za druženjem.

Ovakvim zanimljivim i kreativnim aktivnostima đurđevački gimnazijalci i njihovi profesori lijepo su započeli proljetne praznike.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Ne propustite: