DIN, DON Vrtićarci iz đurđevačkog Maslačka održali biciklijadu s roditeljima

"Hvala svim roditeljima kao i djeci na ugodnom i korisno provedenom poslijepodnevu toga dana", poručile su odgojiteljice.

Izvor fotografija: Grad Đurđevac

Polaznici Dječjeg vrtića Maslačak iz Đurđevca, odnosno djeca iz odgojne skupine Kikići, odlučila su organizirati veliku biciklijadu pod nazivom Din, don te na nju pozvati svoje roditelje.

U organizaciji su im pomogle njihove odgojiteljice, a biciklijada je bila zamišljena kao veselo i aktivno druženje na zraku. Ovaj događaj je ujedno bio motiv i početak dječjeg interesa za bicikl jer će ove godine ova odgojna skupina raditi na projektu Bicikl.

Vesela vožnja za djecu i roditelje, počela je ispred vrtića i nastavila se stazama oko vrtića. U vožnji su djeca bila jedni drugima inspiracija i poticaj da mogu više, a s druge strane tu su bili roditelji – njihova najveća zaštita i podrška. Djeca su se vozila na biciklima s pomoćnim kotačima, bez njih, a bilo je djece koja su se vozila na triciklu i mini formuli na četiri kotača.

Nakon ugodne vožnje na zraku, djeca i roditelji odmorila su se na terasi i na dječjem igralištu te su se počastili toplim čajem, kavom i čajnim kolutićima.

“Hvala svim roditeljima kao i djeci na ugodnom i korisno provedenom poslijepodnevu toga dana”, poručile su odgojiteljice.

Izvor: Grad Đurđevac

Ne propustite: