Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

Djedici rekla da mora promijeniti novčanice zbog isteka roka valjanosti, on u sve povjerovao

Materijalna šteta iznosi oko 106.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Naime, tereti se da je s unaprijed stvorenom namjerom stjecanja nepripadne imovinske koristi, zajedno s još jednom za sada nepoznatom osobom, 28. siječnja oko 12 sati telefonom stupila u kontakt s 84-godišnjakom i rekla mu da je zbog isteka roka valjanosti novčanice njegove ušteđevine potrebno zamijeniti ih novim novčanicama te da će zaposlenik banke doći do njegove adrese na području Velike Gorice kako bi preuzeo novac.

Budući da je 84-godišnjak u to povjerovao novac je pripremio te se njegova supruga, prema prethodnom dogovoru, na dogovorenom mjestu susrela s 47-godišnjakinjom i predala joj novac.

Materijalna šteta iznosi oko 106.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

- Advertisement -

Najnovije objave