Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Djevojka u romskom naselju pucala iz plinskog pištolja, a njezin vršnjak cirkusirao unatoč upozorenju policajaca da prestane

25-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,44 narušavao javni red i mir tako što je vikao i galamio te usprkos izdanim upozorenjima i naredbama policajaca nije prestao s činjenjem prekršaja

Preporučujemo

U srijedu oko 20 sati na ulici u Paragu 25-godišnjakinja je iz plinskog pištolja kojeg legalno posjeduje ispalila nekoliko startnih streljiva.

Policajci Policijske postaje Čakovec od 25-godišnjakinje oduzeli su plinski pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom.

Također, tijekom policijskog postupanja 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,44 narušavao javni red i mir tako što je vikao i galamio te usprkos izdanim upozorenjima i naredbama policajaca nije prestao s činjenjem prekršaja.

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, 25-godišnjak je uhićen te je uz uporabu sredstava prisile priveden u Policijsku postaju Čakovec.

Protiv 25-godišnjakinje zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana podnijet će se optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel), dok će se protiv 25-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti