Utorak, 27. rujna 2022.

Dobio 15 dana zatvora jer je napravio pregršt prekršaja, posljednje je vozio pod zabranom

Okrivljeni vozač s područja općine Pribislavec doveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu

Preporučujemo

U četvrtak, 23. rujna 2021. godine u Pribislavcu, Ulici Vladimira Nazora, prilikom nadzora prometa policijski službenici Policijske postaje Čakovec, zaustavili su osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji vozač.

Nadzorom je utvrđeno kako je upravljao automobilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima.

Pošto je kontrolirani vozač višestruki počinitelj prometnih prekršaja, odnosno recidivist, uhićen je i priveden u policijsku postaju. Ujedno, temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama od 39-godišnjaka privremeno je oduzet osobni automobil te je vučnom službom prevezen u dvorište Policijske uprave međimurske.

Nakon utvrđenih činjenica, uz optužni prijedlog u kojem je predloženo zadržavanje, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima i novčana kazna, okrivljeni vozač s područja općine Pribislavec doveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Čakovcu.

Nakon saslušanja sudac je prihvatio prijedlog policije i odredio 39-godišnjaku zadržavanje u trajanju do 15 dana te je proveden u zatvor u Varaždinu.

- Advertisement -

Najnovije objave