DOBITNICI Evo koga nagrađuju frizerski salon Unikat i Klikaj.hr

Frizerski salon Unikat u vlasništvu Maje Međimorec u prizemlju koprivničke poslovne zgrade Martinovke posluje od 2013. godine.

Foto: Privatna arhiva

Frizerski salon Unikat u suradnji s portalom Klikaj.hr organizirao je nagradnu igru u kojoj daruje tri besplatna ženska i dva muška šišanja, te dva Brelil proizvoda.

Na nagradnu igru koju smo proveli na Facebook stranici portala Klikaj.hr prijavilo se iznimno velik broj čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Žensko šišanje:

Marina Zlatarek, Helena Kišiček, Karolina Foruglaš

Muško šišanje:

Damjan Galinec, Andrej Kičinbaći

Brelil proizvod:

Mateja Kovač, Gabrijela Pavičić

__________________________________________________________________________

Frizerski salon Unikat u vlasništvu Maje Međimorec u prizemlju koprivničke poslovne zgrade Martinovke posluje od 2013. godine.

Salon nudi sve moguće frizerske usluge, a usto sudjeluje i na raznim revijama, prati nove trendove i odlazi na edukacije unutar i izvan hrvatskih granica. Kako bi pokazali svoje novitete i kvalitetu, organizira i party revije koje najviše vole mladi.

Radno vrijeme salona ponedjeljkom, četvrtkom i petkom je od 12 do 19 sati, utorkom i srijedom od 9 do 16 sati, te subotom od 7 do 12 sati. Narudžbe za termin mogu se dogovoriti i putem mobitela na broj 099/365-0333.

Ne propustite: