DOBITNICI Evo koga nagrađuju Luneta i portal Klikaj.hr

Natjecanje je održano na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Prijavio se velik broj čitatelja portala, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Foto: Klikaj.hr

Luneta iz Svetog Đurđa kraj Ludbrega, najmodernija farma za proizvodnju jaja u Hrvatskoj, u suradnji s portalom Klikaj.hr organizirala je nagradnu igru u kojoj daruje pet paketa po 50 visokoklasnih jaja (5×10).

Natjecanje je održano na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Prijavio se velik broj čitatelja portala, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Damir Konjević, Nikolina Sheky, Željko Turković, Rođo Panic i Mia Benko.

___________________________________________________________________________

Vlasnici Lunete su brat i sestra Dražen i Ivana Čurila iz Ludbrega. Na njihovoj farmi nesilice se ne nalaze u kavezima. Zbog dobrobiti samih nesilica, one su slobodne unutar tri objekta. To im daje slobodu da lete i da se prirodnije ponašaju; čeprkaju po stelji kojom je prekriven čitav pod, noći provode spavajući na šipkama visoko iznad tla poput ptica u prirodi, a jaja nesu u gnijezda. Jaja se skupljaju automatskim pokretnim trakama do pakirnog centra koji se nalazi u sklopu farme.

Još nešto što je vrlo važno jest kontrolirana proizvodnja kako bi mogli jamčiti najvišu kvalitetu naših proizvoda. Jaja se pakiraju u ambalažu bez ljudskog kontakta što je garancija higijenske ispravnosti proizvoda.

Pakirana jaja odlažu se u rashladni prostor u sklopu pakirnog centra gdje su na kontroliranoj temperaturi. Svježa jaja odvoze se u hladnjačama do prodajnih mjesta.

Jaja se označavaju oznakom 2 što znači da su jaja proizvedena u uzgoju bez kaveza (podni uzgoj). Dobiveni certifikati jamče najviše standarde kvalitete.

Više o najmodernijoj farmi za proizvodnju jaja možete pročitati ovdje.

Ne propustite: