DOĐI NA PODRAVKINU UTAKMICU I OSVOJI MOBITEL ‘Kaži zašto svoj klub voliš, možda mobitel osvojiš’

Pokaži kako se najdraži klub voljeti može, možda ti se osmjehne sreća, a u dvorani najkreativnije, čeka darova puna vreća.

Za cijenjenu publiku, sve simpatizere, Koprivničanke i Koprivničance i ljubitelje rukometa koji će ove nedjelje, 6. siječnja, 2019. godine, u 18 sati biti glasna podrška s tribina rukometašicama Podravka Vegete u 1. kolu EHF Kupa kada će snage odmjeriti sa španjolskom ekipom Super Amara Bera Bera u klubu su pripremili kreativni natječaj.

Pravila nagradnog natječaja su na poveznici.

Već sada možete uzeti bijele papire, olovke, penkala, bojice ili flomastere i napisati ili nacrtati zašto volite Rukometni klub Podravka Vegetu. Na papir napišite Vaše cijenjeno ime i prezime te broj telefona/mobitela. Na ulazu u dvoranu, 6. siječnja, čekat će Vas velika kutija u koju ćete moći ubaciti svoje radove, a možete ih pripremiti i u dvorani za što će Vam biti osiguran sav potreban pribor.

Natječaj traje od 4.1. do 6.1. 2019. godine. Stručna komisija će tijekom utakmice imati pune ruke posla s pregledavanjem vaših radova, a nakon utakmice proglasit će se pet najkreativnijih navijača koji će odmah preuzeti svoje nagrade.

Jedna će sretnica ili sretnik iz dvorane s novim mobitelom otići, a očekuju vas i vrijedne utješne nagrade.

Ne propustite: