DOLAZE CVETKOVČANI Poslastica u Ludbregu, očekuje se puno navijača, a evo i koja su nova lica u Podravini

Subotnja utakmica počinje u 15 sati, a to je i Podravini i Tehničaru prva utakmica u ovim zimskim pripremama...

Stadion u Ludbregu // Foto: Tomica Letina

Nogometaši Podravine iz Ludbrega pod vodstvom trenera Marija Piškora s pripremama za drugi dio sezone u Četvrtoj HNL Čakovec – Varaždin započeli su 26. siječnja, a sutra, u subotu, očekuje ih prva prijateljska utakmica i to na domaćem terenu. U goste im dolazi susjedni Tehničar iz Cvetkovca, trenutačno drugoplasirana momčad (s istim brojem bodova kao vodeći papuk iz Orahovice), ali Četvrte HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica.

Utakmica počinje u 15 sati i s obzirom na to da je to i Tehničaru prva pripremna utakmica u ovim zimskim pripremama, a Cvetkovec i Ludbreg su jako blizu, očekuje se puno navijača obiju momčadi.

Podravina je ovog prijelaznog roka zasad dovela vratara Edija Kovačića, koji je stigao upravo iz Tehničara, te Marija Grabrovca iz Sloge Slokovec, a šuška se da bi im se mogao pridružiti i Emanuel Levatić iz Koprivnice.

S druge strane, Ludbrežane je napustio Nikola Jagić (Naprijed Cirkovljan), Renato Sakač (Austrija) i Matej Havaić (Sloga Slokovec).

Podravina je trenutačno na 10. mjestu svoje lige s 20 osvojenih bodova, ali cilj je biti među prvih pet na ljestvici i ući u Treću HNL Sjever. Nije neizvedivo jer četvrtoplasirano Nedelišće bježi samo pet bodova.

Bio bi to prelijepa čestitka za 100. rođendan kojeg “Plave bluze” slave ove godine.

Ne propustite: